Cercaviles amb el Toll

Un grup d'accions de carrer neix al 2012 amb motiu de la Fira Medieval de Vic i agrupa a músics tradicionals que fan gaudir de la música del carrer itinerant. 

La formació és compossa de Sac de Gemecs, Tarota, flabiol i tamborí i percussió, és es converteix en unaformació ideal per animar petits esdeveniments, acompanyar danses, gegants i altres accions de carrer.

La formació és pot ampliar (segons pressupost), amb l'acompanyament de metall

Algunes de les actuacions habituals:

- Passant dels Tonis 

- Seguicis de reis

- Acompanyament de Gegants

- Animacions de Fires i mercats

- I altres propostes de carrer.

 

Ball amb flabiol

 El músic i formador Lluís Marmi, ens ofereix amb un petit espectacle les possibilitats que encara porta al segle XIX un flabiol i un tamborí per passar-nos-ho bé.

En aquest espectacles està pensat per a dos públics diferents, un com a ball per a adults, en la que s'ensenyen i dinamitzen els balls conjunts, i l'altre com a animació infantil.

Una bona manera de passar-nos-ho bé amb les músiques i els só més simple.

Algunes de les actuacions habituals:

- Formacions d'educaros .

- Petites Festes majors i aplecs. 

- Fi de festa de casals d'estiu.

- Petits esdeveniments particulars.

 

Ball Folk 

Ameba

Ballar, des del Tió Pep, fins a l'estaca, saltar a ritmes de cumbia, o fer un ball del Roogle, en definitiva és una formula atrevida, lleugera, i apata per a tots els públics, ideal per a festes majors, nits joves i Folk Cubata.

Un de Sol

Ball de Flabiol (és pot ampliar amb d'altres formats) de música Folk tradicional i que reneix de la herència del repertori de Fortabarreja, un repertori dels estandars del folk més habituals, que és pot contra.

I moltes altres propostes de grups adaptats al vostre pressupost i intencións.

 - Corrandes són Corrandes.
- Ballaveus
- Trobasons
-....
 

 

 

Recreacions històriques s. XVIII

 

Ministrils de cercavila.

Intentant emular els grups músicals del Segle XVIII, us propossem una agrupació que convina Sac de Gemecs, Tarotes, percussió i flabiol, per intentar emular les formacions que amenitzaven les celebracions del 1700 (La boda del rei Carles a Barcelona...).

La proposta també és presenta amb temes datats del 1700 al 1745 (Contradanses, Pavana, Marxa dels Fusellers de Barcelona), i alguna altra peça pròpia que forma part de les recreacions històriques de Catalaunya (Marxa del 18 de setembre...).

Per a saber més del Toll podeu demanar informació a info@lleurem.com